Lødingen – «en vanvittig suksesshistorie»

Lødingen er Zalaris’ første servicesenter og kjernen i Zalaris i Norge. Zalaris er en av de viktigste arbeidsgiverne i Lødingen og tiltrekker seg arbeidstakere til å bosette seg på det lille stedet mellom havet og fjellene.

«En vanvittig suksesshistorie», tidligere arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) til Bladet Vesterålen august 2015.

Nesten 140 mil fra Zalaris’ hovedkontor i Oslo finnes selskapets største kontor, nemlig i Lødingen i Nordland. Hver måned produserer de ansatte på den lille plassen mellom havene og fjellene 50 000 lønnsslipper for ansatte i selskaper som Statoil Fuel & Retail, Storebrand, Nordea og Telenor. Og flere skal det bli, om Zalaris leverer på vekststrategien sin.

Lødingen-kontoret ble etablert i 2001 og teller ved inngangen av 2018 55 ansatte. Kontoret innehar nøkkelfunksjoner i Zalaris med dybdekompetanse innen lønn, regnskap, sykefravær og reisehåndteringsprosesser. I tillegg er vi stolte over å bidra med viktige arbeidsplasser i en kommune med få arbeidsplasser.

 «Zalaris er et godt eksempel på at en ikke trenger å være lokalisert i store byer for å ha et høyt kompetansemiljø. For oss er det er privilegium å kunne bo her hvor vi ønsker å bo og samtidig kunne få jobbe med det vi ønsker å jobbe med innenfor administrasjon og ledelse, både lokalt og internasjonal», Monica Myrland, Teamleder i Lødingen.

«Jeg vet ikke om det er slik i andre virksomheter i Lødingen. De som jobber i Zalaris har i alle fall en egen evne til å takle utfordringer. Her brettes ermene opp. Folk trår til for å sikre fornøyde kunder. Aldri noe gnål og syting. Miljøet er unikt. Innsatsvilje, motivasjon, fleksibilitet og positivitet. Superlativene er mange», Hans-Petter Mellerud, konsernsjef i Zalaris.

Ønsker du å komme i kontakt med Zalaris Lødingen eller er nysgjerrig på muligheter hos oss i Lødingen, kontakt daglig leder Harald Myrland.